Onze Lieve Hugo

Niet alleen is die breeduit op God’s stoel gaan zitten, maar hij heeft hem er ondertussen ook nog even fijntjes op gewezen dat er een glitch in het menselijke immuunsysteem is geslopen tijdens de Schepping.

Ik weet momenteel van twee mensen in mijn directe omgeving die de afgelopen twee weken ondanks volledige vaccinatie niet alleen positief getest zijn op Corona, maar dat ook hebben gekregen. Tot zover maar even over de ‘moeder van alle oplossingen’ van Hugo. De hele PR machine draait inmiddels op volle toeren om soortgelijke dingen weer te vergoeilijken en ‘in het juiste perspectief te plaatsen’. Maar ze zijn daar inmiddels wél tamelijk bedreven en goed in, na al het kromme wat al eerder rechtgepraat moest worden.

God

Ik vraag me af wat Onze Lieve Heer van Hugo’s aanpak zou vinden. Niet alleen is die breeduit op God’s stoel gaan zitten, maar hij heeft hem er ondertussen ook nog even fijntjes op gewezen dat er een glitch in het menselijke immuunsysteem is geslopen tijdens de Schepping. En dat dat nu, zogenaamd met vaccins van de firma’s Geldwolf & Co en Adolf Klatergold, absoluut even verholpen moet worden. Schoot God toen het schaamrood naar de kaken? Ik dacht het niet. God zag op de zevende dag immers gewoon dat het goed was. Hugo daarentegen ziet voortdurend dat er méér moet gebeuren.

69 vaccinaties

Er is nu ook besloten, kennelijk op politieke gronden, dat jonge kinderen en masse gevaccineerd moeten en kunnen worden. Ik zeg dat dit kennelijk op politieke gronden is gebeurd omdat er mij niets bij staat van een onderzoek daaromtrent of van wetenschappelijke publicaties op dit gebied ter onderbouwing. Terwijl dit toch allemaal niet zo ingewikkeld is. We hoeven alleen maar te kijken naar ons grote voorbeeld op dit gebied, de Verenigde Staten. Daar worden kinderen al tientallen jaren aan steeds maar grotere hoeveelheden vaccins blootgesteld, tot de huidige 69 (wist u dat?) vaccinaties vóórdat ze 18 jaar zijn, en waarvan er alleen al zo’n 20 (!) stuks in het eerste levensjaar geprikt worden. Bekijk de website van het CDC (Centers for Disease Control and Prevention, het Amerikaanse RIVM) maar eens en ga zélf tellen. Met een dergelijk aantal ‘levensreddende’ vaccinaties achter de kiezen zou je toch mogen verwachten dat het kind veranderd is in een heuse Superman of -woman tegen de tijd dat het 18 is geworden. Niets is echter minder waar. De gezondheid van kinderen is er belabberd en sukkelt steeds maar verder achteruit. Ritaline, insuline, anti-depressiva en inhalers kom je tegenwoordig overal en in grote getale op de Amerikaanse scholen tegen. Als nooit tevoren. Zoek het zelf maar op.

Overlevingskansen

Op de lijst van landen die aangeeft hoeveel kinderen er het eerste levensjaar overleven, staat de VS dan ook op plek 169 (van de 196 landen wereldwijd!), waarschijnlijk omringd door serieuze derde wereld landen. Dit betekent dat het kind in 168 landen betere overlevingskansen heeft om het eerste levensjaar door te komen, hoewel (of juist omdat?) het in de VS dan al zo’n 20 vaccinaties achter de rug heeft. In 1950 (toen kinderen daar nog maar zo’n 5 vaccins  kregen), stond de Verenigde Staten nog op plek 10 op diezelfde lijst. Ra, ra, hoe kan dat? In 2013 stierven daar 23440 baby’s in hun eerste levensjaar. Maar dit alles ligt natuurlijk vast niet aan vaccins??

Pro-wetenschappers

Oh ja Hugo, ik ben overigens geen anti-vaxer maar wél gewoon pro-wetenschap. Het gaat volgens mij eigenlijk veel meer om de pro-vaxers tegenover de pro-wetenschappers. Wanneer je me wetenschappelijk onderzoek laat zien waaruit blijkt dat a) de gezondheid van het kind het vereist, en er b) geen kans is op schadelijke neven-effecten, laat ik me ook vaccineren. Niet een 90% of 95%, maar een 100% veilig vaccin. Tot die tijd vertrouw ik liever gewoon op mijn eigen immuunsysteem en op God’s Schepping. Da’s wat anders dan met zalvende reclame-praatjes of live-muziek proberen mensen over te halen tot vaccinatie, of hen op slinkse wijze daartoe proberen te dwingen met reis-, festival-, en andere beperkingen. Misschien dan toch maar denken een her-bestemming voor Auschwitz? Een remake als heropvoedings-kamp voor moeilijk-doeners en andere gewoon nadenkende burgers? Die kun je nu helemaal niet gebruiken. Overigens wél een geweldige career move: hoeren die zich nu — met hun ‘van nature’ toch al geweldige verkooptechnieken — kunnen omscholen tot GGD medewerker. Hun drijfveer, net zoals die van de farmaceutische industrie werd door de Amerikaanse muzikant Frank Zappa al mooi verwoord met: ‘we’re only in it for the money. Wat een bezieling!

Ed was in zijn jonge jaren directeur van een afkickcentrum, deed verschillende andere dingen, en was uiteindelijk uitvoerend directeur van een succesvol voedingssupplementen bedrijf, totdat hij in 2011 getroffen werd door een herseninfarct en gediagnosticeerd werd met een locked-in syndroom. Sindsdien is hij herstellende, revalideert veelal, houdt zich onledig met dit blog, digitale kunst, en hield zich daarnaast de eerste jaren bezig met de vertaling van enkele boeken over een bepaalde natuurlijke aanpak van kanker, ontwikkeld door een Britse groep wetenschappers.
Posts created 160

2 thoughts on “Onze Lieve Hugo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top