Constipatie

Van Dissel’s research temidden van de Corona-crisis

Ik moest toch maar weer eens van me laten horen. Op zich heb ik alleen maar louter betere dingen te doen. Maar er is ondertussen eigenlijk best veel gebeurd in Nederland‘s eigen nationale staatscircus Waar De Lach Nooit Meer Klinkt dankzij de tomeloze inzet van onze spreekstalmeesters Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel. Allereerst over onze eigen Mister Moeilijk-tja-Moeilijk, Jaap van Dissel. Hij heeft — niet vreemd eigenlijk — de afgelopen tijd last van een niet-aflatende constipatie. Hij spreekt nu voor het eerst openhartig in de media over dit probleem waarbij hij met een alleszeggende gekwelde blik tegen de NOS hierover zegt: ‘We zien nu twee weken dat de aantallen (afvalmateriaal red.) wel iets dalen maar toch te lang blijven hangen. …dat gaat heel traag en moeizaam’. Vandaar dan ook deze geconstipeerde toestand. Wij leven uiteraard mee met deze volksheld en delen graag onze ‘méér vezels in voeding’-tips met deze ongemeen wijze rakker wiens intelligentie ons bevattingsvermogen simpelweg te boven gaat. 

Tombola 

Dan verder met onze speciale Corona tombola. Voor wie het gemist heeft, Elon Musk van Tesla liet zich begin november vier (!) keer op Corona  testen op één dag.  En wat bleek? Twee keer was de uitslag positief, twee keer negatief. Dit geeft wel een goed uitgebalanceerd beeld van wat we met de tests die ons nu ter beschikking staan allemaal kunnen bereiken. We spreken dan ook van een heuse Corona tombola waarin we uiteraad mee kunnen dingen om véééle verschillende prijzen die we kunnen winnen met een nietszeggende positieve uitslag als de troostprijs. En daarbij een stijgende nationale paniek-barometer voor u persoonlijk. En u kunt ook nog ongewild gebombardeerd  worden tot Corona slachtoffer, terwijl u zich toch nooit zo goed heeft  gevoeld. Er wordt dan ook keihard door ons OMT Corona-team gewerkt om dit alles voor elkaar te krijgen. Zo las ik bijvoorbeeld dat er binnenkort een sneltest op de markt komt waarvan de uitslag eerst wél nog bevestigd moet worden door een PCR test. Die echter evenmin betrouwbaar is. Op deze manier kunt u nu nog meer winnen aan verwarring en onzekerheid en kunt er nog beter onder gehouden  worden door ons nationaal ‘beleid’.

Denktank 

Ondertussen wordt er volgens de Denktank Coronacrisis keihard gewerkt aan het vergeten van een verloren generatie. Een citaat: ‘`Wij zijn ontzettend bang dat deze generatie een verloren generatie wordt, en dat moeten we echt niet willen’. Mocht er in het publiek nog iemand aanwezig zijn die dit ook maar ene malle moer kan schelen:  Rutte is dan wel premier, maar dit houdt geen énkel verband met correctheid in handelend optreden. Enige overeenkomst met andere personen die wél goed en daadkrachtig optraden, is puur fictief en berust op fantasie. Rutte doet wél zijn stinkende best met nu voor de Kerst een ‘harde’ lockdown als zijn laatste ‘briljante’ vondst. Hoera! Als kleine jongen keken wij naar Comedy Capers, een leuke, stomme komische serie. De aanpak van Rutte lijkt wel op een saaie, verbaal sterke maar toch ook weer heel erg stomme episode daaruit. Dus trappen wij daar nog in? Welterusten!

Ed was in zijn jonge jaren directeur van een afkickcentrum, deed verschillende andere dingen, en was uiteindelijk uitvoerend directeur van een succesvol voedingssupplementen bedrijf, totdat hij in 2011 getroffen werd door een herseninfarct en gediagnosticeerd werd met een locked-in syndroom. Sindsdien is hij herstellende, revalideert veelal, houdt zich onledig met dit blog, digitale kunst, en hield zich daarnaast de eerste jaren bezig met de vertaling van enkele boeken over een bepaalde natuurlijke aanpak van kanker, ontwikkeld door een Britse groep wetenschappers.
Berichten gemaakt 160

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven