Mannen in Maskers

.

Onze ‘Mannen in Maskers’, de dodo’s unlimited…

In het Parool lees ik vandaag op 22 november dat Hugo De Jonge vrij truttig, na zés maanden moeillijk geleuter en dito billenknijpen, en bovendien na flink gelobby van artsen (70 gezondheidsspecialisten schreven hem een brandbrief), nu begint te propageren dat u uw immuunsysteem beter kunt ondersteunen met rust, sport en gezonde voeding.  Dat had een boerin uit Friesland je zes maanden geleden ook al kunnen vertellen, Hugo. Of een kleuter van zes. Briljant management kortom! Stel dat een centrumverdediger na zes maanden pas reageert op een doelpoging met een overigens effectieve verdediging. Een doelpunt tegen mag ik aannemen, en ook een doelpunt dat allang weer bejaard is. Net zoals Hugo’s denken ook vrij aderverkalkt aandoet.

Immuunsysteem

Huub Savelkoul, hoogleraar immunologie van de universiteit van Wageningen, en Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid, noemen in hetzelfde artikel in dit verband ook nog vitamine D, zink, vitamine E, C en selenium voor de positieve rol die ze wellicht spelen hierbij. De Jonge zou wegens opzettelijke nalatigheid alleen hiervoor al vervolgd mogen worden, vind ik. Loopt iedereen maanden lang malafide maskers aan te praten, zéér nietszeggende (PCR) tests aan te smeren en miljoenen vaccins te kopen terwijl die alleen nog maar op de ontwerptafel lagen en die we de vorige keer dat hier sprake van was, achteraf grotendeels moesten weggooien. Willen we dit type manager uit de vroege Middeleeuwen nog wel? Hij zit mij te dicht tegen heksenverbrandingen aan. Verder doet hij waarschijnlijk wél heel eigentijds commissie-werk voor de farmaceutische industrie, maar gewoon gezond managen, ho maar! Dit hele corona circus draait toch immers op de  eerste plaats om iemand’s immuunsysteem? Vitamines, mineralen en afwezigheid van stress? Wat een gemaskerde dodo, hij zórgt in plaats daarvan juist voor stress. Maandenlang al.

Gebedshuizen

Ik las deze week eveneens dat Rutte niet weet waarom een mondkapje niet verplicht is in gebedshuizen. Heel simpel Mark: a) mondkapjes zijn sowieso al overál onzin en in gebedshuizen dus ook, en b) in een gebedshuis geloven ze al iets; ze hoeven dan ook nog niet eens in mondkapjes te geloven. De effectiviteit van het mondkapje berust toch immers ook op puur geloof? Richt dan je eigen gebedshuis op, man. In een ander artikel lees ik dat nu de theaters weer open zijn, de artiesten inmiddels al iets anders zijn gaan doen. Logisch toch? Jammer Mark, maar verwacht je dan dat mensen wachten op jouw toestemming? Ik las van de week ook dat er 150 bowlingbanen dreigen failliet te gaan. Waarom Mark? Omdat jij ook zo’n gemaskerde stress-veroorzakende dodo bent die de hele economie en cultuur naar de bliksem helpt.

Ed was in zijn jonge jaren directeur van een afkickcentrum, deed verschillende andere dingen, en was uiteindelijk uitvoerend directeur van een succesvol voedingssupplementen bedrijf, totdat hij in 2011 getroffen werd door een herseninfarct en gediagnosticeerd werd met een locked-in syndroom. Sindsdien is hij herstellende, revalideert veelal, houdt zich onledig met dit blog, digitale kunst, en hield zich daarnaast de eerste jaren bezig met de vertaling van enkele boeken over een bepaalde natuurlijke aanpak van kanker, ontwikkeld door een Britse groep wetenschappers.
Berichten gemaakt 160

Eén gedachte over “Mannen in Maskers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven