Dierentuin

De dierentuinen draaien vooralsnog prima met al die schapen en dat konijn!

Wat een konijn is die man toch! Meer nog dan Lodewijk Napoleon Bonaparte die twee eeuwen geleden al vrij sullig ‘…konijn van Olland’ riep terwijl hij koning van Holland bedoelde, is Rutte het vleesgeworden knaagdier in diens mentale capaciteit. De rat in schaapskleren. Het laatste beetje leven dat er nog zat in kroegen, restaurants en musea wordt nu professioneel de doodsteek toegebracht. En het ergste is dat wij Nederlanders dit alles ook nog eens stilzwijgend slikken als ware hij een briljant strateeg. 

Gestoord gedrag

Tja, gestoord gedrag is besmettelijk blijkt eens te meer; Rutte roept ‘gevaarlijk virus’ en wíj gaan vervolgens overal braaf een mondkapje dragen en mee spoken zien. En wij voelen ons dan ook nog eens héél veilig achter dat masker. Al is het nut van die mondkapjes nooit wetenschappelijk onderbouwd, geen studie niks. Nee, ze worden ons zelfs van meerdere kanten afgeraden. Bijvoorbeeld door onze ‘eigen’ grote RIVM meneer Jaap van Dissel. ‘Oooh, maar er is wel een heel gemeen virus om ons heen’, billenknijpen we Rutte braaf achterna. My ass, ja. Ik zou hem de Slachter des Vaderlands willen noemen omdat hij categorisch, beetje bij beetje, het leven, de economie en de cultuur in Nederland om zeep helpt. 

Dierentuinen

En wij zijn de schapen voor die slacht die zich dit alles maar laten welgevallen. De dierentuinen draaien vooralsnog prima met al die schapen en dat konijn! En dat allemaal vanwege een uit de kluiten gewassen griep. Met een gemiddelde leeftijd van de overledenen van 79,9 jaar! En 60 procent van de overledenen die ook nog eens langdurige zorg ontvangt. Maar nee, Onze Lieve Heer Rutte gaat niet minder voor u dan voor een eeuwigdurend verblijf in dit aards paradijs. 

Darmkanker diagnoses

Binnenkort wordt u waarschijnlijk wél nog ontzegd in- of uit te ademen in de openbare ruimte omdat er dan — nu met méér wetenschappelijk bewijs — minder kans is dat we het virus binnenkrijgen. En ook wordt u verboden te overlijden aan corona.  Dat mag dan wel weer aan allerlei andere ziekten omdat u daarvoor toch geen behandeling meer kunt krijgen in uw ziekenhuis. Ik lees vandaag dat er dit jaar een achterstand is van in totaal 3000 borst- en darmkanker diagnoses is vanwege huisartsen en ziekenhuizen of patiënten die panisch doen over corona. Maar alle doden overlijden echter volgens een vreemde telling toch weer wél aan corona. Ook de verkeersslachtoffers overlijden binnenkort allemaal aan corona, want we willen de statistieken wél even spekken. Kortweg, we hebben het zó druk hebben met corona, man dat wil je niet weten. Het is zó erg dat we al het leven om ons heen verder wel kapot móéten laten gaan. 

Ali Baba

PCR  test resultaten zeggen volgens wetenschappers in binnen- en buitenland echt geen hol en zijn heel onbetrouwbaar, maar wij Nederlanders draven desondanks gehoorzaam, driftig en braaf naar de teststraat en laten ons vervolgens, zonder ook maar één kritische vraag te stellen, alle paniek en een volgend pakket maatregelen braaf door de strot douwen. En vooral maar lekker slapen verder. En heeft de PCR test al de betrouwbaarheid van een Ali Baba aankoop, binnenkort komt er ook een sneltest op de markt die nog minder betrouwbaar is en waarvan elke negatieve uitslag nog even ‘bevestigd’ moeten worden door een PCR test. Zodat je dan tenminste helemáál nog niks weet.

Rookgordijnen

Wetenschap volgens Rutte. Waarschijnlijk net zo integer als de VVD zélf. Gespecialiseerd in rookgordijnen. Ik lees net over hun verkiezingsprogramma. Mooi praten, dat kunnen ze wel. Maar ja, zolang de schapen maar braaf op hun blijven stemmen is er niets aan de hand. En zo durft nu ook geen andere partij écht kritisch te zijn want we willen allemaal stemmen winnen, hè? U toch ook, niet?

Ed was in zijn jonge jaren directeur van een afkickcentrum, deed verschillende andere dingen, en was uiteindelijk uitvoerend directeur van een succesvol voedingssupplementen bedrijf, totdat hij in 2011 getroffen werd door een herseninfarct en gediagnosticeerd werd met een locked-in syndroom. Sindsdien is hij herstellende, revalideert veelal, houdt zich onledig met dit blog, digitale kunst, en hield zich daarnaast de eerste jaren bezig met de vertaling van enkele boeken over een bepaalde natuurlijke aanpak van kanker, ontwikkeld door een Britse groep wetenschappers.
Berichten gemaakt 160

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven