Mark Rutte for garbage can (2)

Mark Rutte for garbage can!

Ik wil u vandaag even deelgenoot maken van zomaar wat dingen die ik tegenkwam, alleen maar vanochtend. Allereerst las ik vanmorgen op de NOS site dat het Rode Kruis geld inzamelt voor mensen die geen eten meer hebben door Corona. ‘We schatten dat zo’n 25.000 mensen voedselhulp nodig hebben’. ‘Het gaat om mensen die geen inkomen meer hebben door de coronacrisis en geen fatsoenlijke maaltijd meer kunnen betalen’. ‘Een groot deel van deze mensen werkte in de bouw, de horeca of de schoonmaak maar staat nu op straat’.

Hydroxychloroquine

Daarnaast zag ik vandaag eveneens een video waarin een Amerikaanse arts uit Californië geïnterviewd werd over zijn ervaringen met Corona uit zijn praktijk. Hij vertelt over de vele duizenden Corona zieken (dus niet alleen maar besmet!) die gered werden met behulp van hydroxychloroquine. En over het hele hoge percentage van de Corona zieken dat gered werd met behulp van hydroxychloroquine. Een absolute aanrader deze video die mogelijk zelfs uw mening over hetgeen er momenteel gebeurt over de hele wereld zal bijsturen. Kijken dus (klik op de link)! Wij ondertussen maar vaag neuzelen over wél of niet HCQ. Ondanks meerdere zéér positieve ervaringen uit de dagelijkse medische praktijk.

Calvinisme

En wat doen wij ondertussen? Wij tellen natuurlijk (?) vooral het nieuwe aantal besmettingen en houden iedereen bang, en ik lees vandaag verder op de NOS site dat wij ‘hopen op het uitblijven van een nieuwe lockdown’. En ook: …niet meer voor de lol op pad’. Kortom, lekker Middeleeuws calvinisme En afzien. Knap werk Mark! Trouwens zo effectief als een pakje boter. En dus ‘Mark Rutte for garbage can!’

Ed was in zijn jonge jaren directeur van een afkickcentrum, deed verschillende andere dingen, en was uiteindelijk uitvoerend directeur van een succesvol voedingssupplementen bedrijf, totdat hij in 2011 getroffen werd door een herseninfarct en gediagnosticeerd werd met een locked-in syndroom. Sindsdien is hij herstellende, revalideert veelal, houdt zich onledig met dit blog, digitale kunst, en hield zich daarnaast de eerste jaren bezig met de vertaling van enkele boeken over een bepaalde natuurlijke aanpak van kanker, ontwikkeld door een Britse groep wetenschappers.
Berichten gemaakt 160

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven