Mark Rutte for garbage can

Mark Rutte for garbage can

Weet u, in het begin van Corona, in maart van dit jaar, was ik zeer bevreesd over wat er zou kúnnen gebeuren. Maar sinds ik in april de tijd heb genomen om wat statistieken inzake Corona te bekijken en te bestuderen, moet ik van ons hele Corona gebeuren, nationaal noch internationaal (een paar landen zoals Zweden uitgezonderd), en alle maatregelen eromheen, niets meer hebben. Dat is nu inmiddels al weer zo’n zes maanden geleden!

Gehandicapt 

Ik ben gehandicapt en ik heb elke dag zo’n 3-5 verzorg(st)ers over de vloer (gewoonlijk niet tegelijkertijd) voor verzorging, fysiotherapie en logopedie. Ik heb nog nooit een OMT persconferentie gezien. Anderhalve meter afstand in acht nemen kan hier natuurlijk niet in verband met mijn verzorging en dat gebeurt dus ook nooit. En er wordt ook gewoon handen geschud; fysiek contact is sowieso onvermijdelijk met mijn verzorging. En géén een van mijn verzorgsters draagt een masker. Ik heb zelf ook nog nooit een masker gedragen (ik heb een doktersverklaring daartegen). Ik heb ook nog nooit ergens handzeep gebruikt; één kant van mijn lichaam is verlamd en wassen met één hand is nogal zen. Ik gebruik wél een goede vitamine C en D plus Zink om mijn immuunsysteem te ondersteunen. Mijn verzorgsters hebben allemaal weer andere klanten die hun eigen ding doen tegen Corona. Geen van mijn verzorgsters noch één van hun cliënten heeft ooit Corona gekregen. Ik evenmin. Of als ik het wél heb gehad, heb ik het niet gemerkt. De enige dag dat ik me wat minder heb gevoeld was enkele weken geleden toen ik naar een volledig goedgekeurd en zogenaamd veilig ‘festival’ annex vernietigingskamp ben gegaan. En alleen maar omdat het té mensonterend was om je aan ‘al dat moois’ te onderwerpen. Dat wens je onze dieren nog niet toe. Stelt u zich maar een slachthuis voor, dan krijgt u een beetje een idee hoe het was.

Poespas

Verder ben ik helemaal niet bang of bezorgd, noch voor mezelf, noch voor anderen. Ik ben naar mijn mening ook totaal niet onverantwoordelijk. Als een verzorgster ziek is, komt ze hier het huis niet in. Dat is common sense, en dat is al jaren zo. Dit heeft dus niks te maken met Corona maatregelen. Net zoals de vitamine C, D en Zink; die neem ik ook al jaren. Alleen nu af en toe wat meer. En heb ik afgesproken met mijn zorg au pair dat, als ik ziek mocht worden, alleen zij mij verzorgt. Zodat ik dus geen andere verzorg(st)ers kan aansteken. Ik heb alleen weinig zin meer om me nog langer bang te laten maken. En dat laat ik dus ook helemáál niet gebeuren. En ik heb helemaal niet het idee dat ik nou Russische roulette zit te spelen, of iets dergelijks. Maar vindt u het nou niet gek, dat als dit nou zo’n levensgevaarlijk virus is, dat wereldwijd verschrikkelijk om zich heen maait en links en rechts slachtoffers zou maken, dat ik (noch mijn verzorgsters noch hun andere cliënten) nog helemaal niks hebben gemerkt of opgelopen de afgelopen zes maanden, zonder ons te houden aan deze hele poespas? 

Perspectief 

In navolging van de Amerikaanse verkiezingen en het ‘bla, bla, bla for president’, zou ík willen opperen ‘Mark Rutte for garbage can’. Mocht u dit nog steeds een beetje ver vinden gaan, heb ik de afgelopen week weer wat statistieken voor u uit de media geplukt, in de hoop dat dit u op andere gedachten brengt, dat het u wat militanter stemt of dat u dit alles in een wat ander perspectief gaat zien. 

Statistieken 

In het Parool las ik vorige week ik dat twee luchtvaartmaatschappijen in de VS per oktober 2020 maar liefst 32.000 mensen naar huis gaan sturen met onbetaald verlof. In hetzelfde artikel even verderop staat dat er dit voorjaar (2020) in Nederland meer dan tienduizend mensen stierven aan vastgestelde of vermoedelijke Corona. Dit werd bekendgemaakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van voorlopige cijfers. De gemiddelde leeftijd van die overledenen was volgens dat zelfde CBS overigens 79,9 jaar. Hoe oud wilt ú eigenlijk worden? Met het nieuwe corona spelprogramma van Mark & Hugo kunt u er nu nog misschien een jaartje bij winnen. Op 2 oktober lees ik op de NOS site dat van Dissel (van het RIVM!) benadrukt ‘weinig heil te zien in het dragen van niet-medische mondkapjes’. Verder zegt hij: ‘Ook zijn er onderzoeken die minder positief over mondkapjes zijn’. Zo hoorde ik vandaag iemand in een video spreken over 2 kinderen die niet gestorven waren aan het Corona virus maar wel aan hun mondkapje. Op zondag 4 oktober lees ik op de NOS site dat er ruim duizend artsen ‘een brandbrief over de coronamaatregelen hebben ondertekend (Nederland telt in totaal 75.000 artsen). De kritische artsen willen debat over de vraag of het huidige beleid, dat deze week werd aangescherpt, niet erger is dan de kwaal’. En ‘Wij zijn beslist geen virusontkenners, het is duidelijk dat corona een naar virus is en dat er maatregelen nodig zijn. Het gaat ons om de proportionaliteit. Wereldwijd is de schatting nu een sterfte van 0,6 procent. Met een gemiddelde leeftijd van de overledenen van boven de 80’. 

Mark Rutte for garbage can

Lieve mensen word wakker en laat u niet langer voortdurend deze toestand van angst opdringen, en maak nou eens een definitief einde aan ons slavernij verleden. Mark Rutte for garbage can!

Ed was in zijn jonge jaren directeur van een afkickcentrum, deed verschillende andere dingen, en was uiteindelijk uitvoerend directeur van een succesvol voedingssupplementen bedrijf, totdat hij in 2011 getroffen werd door een herseninfarct en gediagnosticeerd werd met een locked-in syndroom. Sindsdien is hij herstellende, revalideert veelal, houdt zich onledig met dit blog, digitale kunst, en hield zich daarnaast de eerste jaren bezig met de vertaling van enkele boeken over een bepaalde natuurlijke aanpak van kanker, ontwikkeld door een Britse groep wetenschappers.
Berichten gemaakt 160

2 gedachten over “Mark Rutte for garbage can

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven