Heksenverbranding

Halsema ligt blijkbaar onder vuur nadat zij maandag toeliet dat er zeer veel demonstranten protesteerden op de Dam naar aanleiding van het gebeurde in Minneapolis eerder in de week. Natuurlijk hadden en hebben alle politieke partijen hier wel iets over te mekkeren. Oh, oh, zó onverantwoord! Corona, en zo. Een moderne heksenverbranding speelt zich af.

Halsema

Ik wil bij deze echter mijn hartelijke steun uitspreken aan Halsema voor haar handelen of niet-handelen zo u wilt, en ik hoop dat vele Nederlanders mij hierin zullen volgen. Misschien liep het toevallig zo, en had zij niet verwacht dat het zo uit de klauwen zou lopen. Of wellicht had ze de opkomst gewoon onderschat. Hoe dan ook, ik persoonlijk vind het geweldig dat er zo’n grote mensenmassa op de been was en dat er ondertussen ook nog even een hele dikke vinger werd opgestoken naar alle Corona-hysterie, maatregelen, gedoe en geleuter daarover. En ik vind ook dat de heren en dames politici even hun bek hierover moeten houden en ik zal u natuurlijk uitleggen waarom.

Mensenrechten

Allereerst zijn het ons aller mensenrechten om in vrijheid te kunnen denken, ons te kunnen uiten en onze mening kenbaar te maken, die volgens mij, juist in deze debiele tijden, volledig gerespecteerd dienen te worden. Daarnaast is het zo dat er momenteel heel spastisch wordt gedaan over maximaal 30 man per demonstratie vanwege ‘oh, oh Corona’, onze nieuwe ‘duivel’, onze nieuwe ‘Satan’. Is dat wel grondwettelijk, deze maximaal 30 man? Natuurlijk worden met zo’n noodverordening de hierboven genoemde mensenrechten ondertussen wél stilletjes om zeep geholpen, dames en heren politici. Want een demonstratie van maar liefst dertig man? Tsjonge, jonge, da’s pas indrukwekkend en ‘life-changing’. Noodverordeninkje hier, wat wetgeving daar en het hele volk knikt blijkbaar ja en amen. Nou, ik dacht toch echt van niet. U voelt mijn cynisme? Mooi!

Statistieken

Daarnaast wordt er heel spastisch gedaan over Corona en worden er ons allerlei beperkingen opgedrongen onder het mom van pandemie, verschrikkelijk, miljoenen doden, etc. Inmiddels zijn er statistieken bekend onder andere over de aantallen besmettingen in de verschillende landen en de sterftepercentages in de verschillende landen. En die laten toch vaak een heel ander beeld zien. Ik las van de week bijvoorbeeld dat er maar liefst 100.000 Corona doden te betreuren zijn in de V.S. Op 231 miljoen inwoners is dat volgens mij echter een sterftepercentage van 0,05 %! Hoe verhoudt zich dit tot de sterftepercentages van de griepgolven in de V.S. van de afgelopen jaren?

Schaapachtig

En in plaats van nu schaapachtig Halsema maar op haar sodemieter te blijven geven voor haar zogenaamd onverantwoorde gedrag, en in plaats van alsmaar schaapachtig achter Rutte en het RIVM aan te blijven dribbelen en serieus en plechtig ja en amen te knikken, zouden de dames en heren politici wel eens kritisch mogen kijken naar de maatregelen die Nederland nu zo ongeveer hebben platgelegd. Naar de wetenschappelijke onderbouwing van de 1,5 m samenleving. Naar het nut van de sluiting van alle cafés, restaurants en theaters. Naar het nut van de verplichte mondkapjes in de trein, etc. Zo, dat wou ik even kwijt. Word ik nu binnenkort ook als heks verbrand? Hoera Halsema!

Ed was in zijn jonge jaren directeur van een afkickcentrum, deed verschillende andere dingen, en was uiteindelijk uitvoerend directeur van een succesvol voedingssupplementen bedrijf, totdat hij in 2011 getroffen werd door een herseninfarct en gediagnosticeerd werd met een locked-in syndroom. Sindsdien is hij herstellende, revalideert veelal, houdt zich onledig met dit blog, digitale kunst, en hield zich daarnaast de eerste jaren bezig met de vertaling van enkele boeken over een bepaalde natuurlijke aanpak van kanker, ontwikkeld door een Britse groep wetenschappers.
Berichten gemaakt 160

2 gedachten over “Heksenverbranding

  1. Inderdaad! Helemaal gelijk. De heren politici zouden zich druk moeten maken om de mensenrechten….en niet hun toneelstukje van de grote boze wolf moeten spelen. Wake up! Ode voor Halsema en het recht om te demonstreren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven